Megoldásaink

Kiemelten kezeljük a modern technikai megoldásokat, igyekszünk együtt fejlődni a világtrendekkel. Weboldalaink többségét a W3C ajánlásainak megfelelően, akadálymentesítettre készítjük el, ezzel is biztosítva, hogy a modern böngészőkön egyformán hibátlanul jelenjenek meg és működjenek. Az elkészült weblapokat magas rendelkezésre állású szerverkörnyezetben tároljuk, biztosítva a hibátlan működést, valamint a hálózati biztonságot. Ebben partnerünk a Ruffnet Zrt., ők biztosítják a szervereink és a rajta futó szoftverek hibátlan működését.

A fejlesztés folyamata

Fejlesztési projektjeink során, a személyes konzultációk alkalmával meghatározzuk a fejlesztés eredményeként elérendő célt, javaslatokat teszünk, ajánlásokat fogalmazunk meg a feladatok konkrét megvalósításával kapcsolatban, majd az egyeztetések eredményeként elkészülő, a közösen kialakított projektterv alapján, a fejlesztést végrehajtjuk.

Szem előtt tartjuk

  • Valid forráskód

    A W3C ajánlásoknak megfelelő, szabványos kódot igyekszünk készíteni, elkülönítve a tartalom (HTML) és kinézet funkciókat (CSS). Kihasználjuk az új szabványok (HTML5, CSS3) által nyújtott lehetőségeket a még gazdagabb felhasználói élmény érdekében.

  • Akadálymentesítés

    Az általunk készített weboldalak mindegyike támogatja a szövegfelolvasó-szoftvereket, igény esetén gyengénlátók számára optimalizált verziót is elkészítünk.

  • Böngészőfüggetlenség

    Weboldalainkat több operációs rendszer különböző böngészőin teszteljük, kivételt képez az Internet Explorer 6-os verzió, ezt már nem támogatjuk, de külön igény esetén ezt is megoldjuk.